За нас

All Industry ЕООД е безупречен партньор за всички, които търсят висококачествени услуги.

За нас

Съвети за избор на опаковъчно тиксо.

Опаковъчното тиксо е важна част от всяко едно производство.Тук компромис с качеството не трябва да се прави,за да не се получават проблеми с отварянето на кашони и разлепване на всякакъв вид опаковки.Опита на Ал Индъстри помага да консултираме професинално своите клиенти,за да не се получават горепосочените проблеми.Тиксата,които предлагаме са няколко вида.

  -Акрилно тиксо-това е най-масовия продукт на пазара,лепилния слой е от изкуствени смоли,което не му позволява висока якост при залепване  при екстремни температури.

-Тиско Хот Мелт-това е среднен и срванително евтин вариант.Основния слой се състои от полипропилен и лепилен слой.Подходящо е както за студени помещения така и за топли.Високата адхезия му позволява здраво залепване към картонени повърхности.

-Солвент Тиксо-Високо-качествените и естествени лепилни смоли му позволяват уникални залепващи свойста към всякакви повърхности.Солвент тиксото не се влияе от минусови температури.За това е препорачително за индустриите,които си съхраняват продукцията в хладилни камери.

Всички опаковъчни тикса се предлагат във вариант ръчни ролки с различни ширини,метри,дебелини и цветове,както и ролки за машинно залепване.Не се колебайте да ни потърсите за съвет,за да разберете кое тиксо е най-подходящо за опаковънето на Вашите продукти.


Сподели: