За нас

All Industry ЕООД е безупречен партньор за всички, които търсят висококачествени услуги.

За нас
  • BIG WIPES Мокри кърпи PRO+HEAVY DUTY Плътни 80 броя в кутия. 1
  • BIG WIPES Мокри кърпи PRO+HEAVY DUTY Плътни 80 броя в кутия. 2

Big Wipes са уникални със способността си бързо и ефективно да премахват голямо разнообразие от съвременни продукти за строителство и поддръжка, като PU експандираща пяна, силикон, акрилни уплътнители, епоксидни пълнители, бои на основата на разтворители, лепила, грес, масла и много други.

4 x мощни разтворители се справят с най-твърдата мръсотия и 4 x балсама за кожата помагат за защита,

Най-доброто за всеки ден!
Най-добър за почистване на повърхности!
Най-добър за почистване на ръцете!
Супер здрав: изработен от 3 слоя, нетъкан, ватиран плат.!
Изключително абсорбиращ. Фантастична завършваща кърпа за почистване на остатъчна мръсотия и оставяне на работата да изглежда професионална и без мръсотия.
• Двустранно търкане и чисти кърпички. Абразивната страна премахва дори най-упоритите замърсявания; гладкото лице попива мръсотията.Най-доброто за всеки ден
• Двустранно търкане и чисти кърпички. Абразивната страна премахва дори най-упоритите замърсявания; гладкото лице попива мръсотията.


В допълнение към премахването на мръсотията и микробите, Big Wipes са и добри към кожата ви. Формулата съдържа четири от най-добрите в света балсами за кожа: алое вера, ланолин, витамин Е и глицерин. Всичко това помага за подхранване и защита на кожата.

Освен това Big Wipes са дерматологично тествани (върху хора, а не животни) с нулеви нива на кожно дразнене. Без вредни разтворители, токсини, консерванти, парабени и белина, формулата също е биоразградима.

Антивирусна и антибактериална защита
Продуктовата гама Big Wipes отговаря на EN 14476, като по този начин е ефективна срещу вируси с обвивка, включително SARS-Cov-2, вирусът, който причинява Covid-19. Продуктът също така предлага масивна >99,9% антибактериална защита (в съответствие с BS EN 1276) и е дерматологично тестван с НУЛА регистрирани нива на кожно дразнене.